Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Πώς να παρακάμψεις τη λογοκρισία στο διαδίκτυο

Πώς να παρακάμψεις τη λογοκρισία στο διαδίκτυο
Εάν ζεις σε μια ελεύθερη και δημοκρατική κοινωνία, η ιδέα ότι κάποιος μπορεί να ελέγξει τις επιλογές σου στην περιήγηση σου στο διαδίκτυο, είναι κάτι που πιθανώς θεωρείς ως αρκετά ενοχλητικό. Οι εργοδότες που κλειδώνουν το Facebook στον χώρο εργασίας, κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, στους εργαζόμενους τους πιθανώς να μπορεί να γίνει κάπως αποδεκτό. Σε αυτό όμως που μια ελεύθερη κοινωνία θα πρέπει πλήρως να αντιταχθεί, ωστόσο, είναι η λογοκρισία που βασίζεται στον ηθικό κώδικα που έχει κάποιος άλλος, είτε είναι πάνω σε θρησκευτικές πεποιθήσεις ή είτε σε πολιτική ιδεολογία.
Ανεξάρτητα από το ποιος κάνει τη λογοκρισία, οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι λίγο πολύ ίδιοι. Αυτό το άρθρο εξετάζει μερικές από τις πιο κοινές μεθόδους που χρησιμοποιούνται για το φιλτράρισμα του περιεχομένου στο διαδίκτυο, καθώς και τις αναδυόμενες τάσεις. Σε κάθε περίπτωση, δίνω μια απάντηση ή μια πρακτική λύση.

Η τρέχουσα κατάσταση της λογοκρισίας στο διαδίκτυο

Το διαδίκτυο λογοκρίνεται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Επηρεάζεται -πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι- το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού. Λόγω του μεγάλου πληθυσμού των χρηστών στο διαδίκτυο (με πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες), η Κίνα είναι η πιο γνωστή ένοχος, αλλά σίγουρα δεν είναι και η χειρότερη. Ο Information Liberation Guide (Οδηγός Απελευθέρωσης των Πληροφοριών, τον μεταφράσαμε και αυτόν και τον παραθέτουμε στο τέλος) από τον Jim Rion, έχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την παγκόσμια λογοκρισία στο διαδίκτυο και παραθέτει τις ακόλουθες χώρες ως τους χειρότερους παραβάτες:





VpnTraffic-Με μία κίνηση για , Servers σε 35Χώρες. Γρήγοροι και Σταθεροί!

VpnTraffic - Όλα με  μία κίνηση vpn για Android, Ξεμπλοκάρετε το internet σας, Παρακάμψτε το μπλοκάρισμα βάσει τοποθεσίας! Επιλέξτε τοποθεσία του server για να συνδεθείτε σε 35+ Χώρες. VPN servers Παγκοσμίως. Υποστήριξη pptp και 12tp/ipsec.

Θέλετε να Ξεκλειδώσετε όλα τα websites συμπεριλαμβανόμενων των  και άλλων

Θέλετε να αλλάξετε την IP Διεύθυνση σας ?

Θέλετε να μπορείτε να παρακολουθήτε BBC iPlayer από οπουδήποτε στον Κόσμο ?

Θέλετε να παρακολουθήτε το NetFix εκτός ΗΠΑ ?

 

Το VpnTraffic  για προσφέρει :

- Σύνδεση στον vpn server μας με 1 κίνηση, Δωρεάν setup!

- Αποθηκεύστε τον κωδικό χρήστη και το password σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξτε την τοποθεσία του server για να συνδεθείτε

- Χωρίς περιορισμούς κίνησης δεδομένων 

- Κωδικοποίηση της κίνησης των δεδομένων σας

- Ξεμπλοκάρετε Κυβερνητικούς και εταιρικούς περιορισμούς, Παρακάμψτε το μπλοκάρισμα βάσει τοποθεσίας.

- Απεριόριστες αλλαγές μεταξύ τοποθεσιών των VPN servers (σε 35+ Χώρες Παγκοσμίως)

- Υποστήριξη pptp και 12tp/ipsec.

- Λειτουργεί με wifi, 3G, GSM και με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

 

VPN servers Παγκοσμίως:

- Ευρώπη: Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσσία, Ισπανία, Ελβετία, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Δανία, Βέλγιο, Τσεχία, Πολωνία, Ρουμανία.

- Αμερική: ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Κολομβία, Αργεντινή, Βραζιλία

- Ασία: Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαλαισία, Σινγκαπούρη, Κορέα, Τουρκία, Ινδονησία, Ταυλάνδη, Φιλιππίνες Χόνγκ Κόνγκ, Βιετνάμ, Ισραήλ, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ

- Άλλες Χώρες: Αυστραλία

 

Υποστηρίζει εκτός από Android  και άλλα λειτουργικά συστήματα, Ασφαλίστε το PC ή το Mac σας.

 

Πως να κρύψετε την IP σας και να σερφάρετε ανώνυμα.VpnTraffic - Ξεκλειδώστε το Internet σας, Χρησιμοποιήστε το Skype, VOIP, κανάλια TV και streaming video όπως  Hulu, Netflix, BBC iPlayer. Προσπεράστε περιορισμούς λόγω τοποθεσίας! 40+ χώρες με VPN εξυπηρετητές παγκοσμίως. Υποστήριξη pptp και  l2tp/ipsec.

 

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα VPN Account!

 

Πριν την παραγγελία σας μπορείτε να το δοκιμάσετε για 3 μέρες.

• Μόνο $1.99

• Υψηλή ταχύτητα
• Server σε όλες τις χώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.